22 Şubat 2015 Pazar

2014 YILI TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ(TOPLANTI,3-4)

2014 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri çerçevesinde;sunumları   danışmanlarımız Zir.Müh.Nuray IŞIK,Zir.Müh.Veli KARADENİZ ve Zir.Müh.Bülent BARMAKSIZ tarafından  yapılan, "Küçük Kovan Böceği(Aethina tumida Murray)" ve "Varroa Mücadelesinde Oksalik Asit Kullanımı" konularında bölgesel toplantılar yapıldı.

ABD'ye 1998 yılında Afrika'dan ithal edilen meyvelerle girdiği tahmin edilen KKB, 2000 yılına kadar bu ülkede  20.000 koloninin  sönmesine neden olmuştur.
İtalya'ya ulaşan ve ülkemiz arıcılığı için tehlike arzeden bu arı zararlısının yapısı,üremesi,beslenmesi,yaşam döngüsü,mücadelesi...vb ile ilgili olarak üreticilerimize detaylı bilgiler aktarıldı ve toplantı sonunda  Dr.Ali KORKMAZ'ın hazırlamış olduğu broşürler dağıtıldı.
Görsel yayımlara ağırlık verilerek _görüldüğünde_ GTH il ve ilçe müdürlüklerinin mutlaka bilgilendirilmesi gerektiği de özellikle  vurgulandı.
Bu konuda desteğini esirgemeyen hocamız Dr.Ali KORKMAZ'a ve Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerimizi sunarız.

                                                   BEYKOZ BÖLGE TOPLANTISI


















KARTAL BÖLGE TOPLANTISI






















                                                   SARIYER BÖLGE TOPLANTISI















 
 
 
ÇATALCA BÖLGESEL 1.TOPLANTI
  










 




 

 






 


 
                                  
                                      ÇATALCA BÖLGESEL 2.TOPLANTI

 





 













Hiç yorum yok: